ANNONS:

Laddar upp med finfrukost

fin-fredagsfrukost
Jag har laddat upp med “finfrukost”. Fiskbilen var här igår vilket gjorde det möjligt att äta mackor med riktigt god räksallad och kallrökt lax. Mums!

Ska strax uppdatera bloggens filer och hoppas verkligen att det inte ska leda till strul. Om något skulle se konstigt ut vet du varför… Sedan har jag “hela heeeeelgen på mig” att åtgärda eventuella problem. 😉 Numera jobbar jag inte så mycket med FTP-program så jag känner mig lite osäker och ringrostig men det går säkert bra. Har fått fin hjälp via ett Facebookforum. Tänk vilka generösa människor det finns!

Sedan måste jag piffa upp mig maximalt för i senare idag ska jag och Anna ta pressbilder.

Nej, nu får jag sätta igång. Ha en fin fredag så uppdaterar jag ikväll igen – förhoppningsvis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.