ANNONS:

Hur gick det med vardagsrummet?

vardagsrummet-just-nu
Eftersom några frågade… Så här ser det ut just nu.

Soffdelen

Igår kom den trearmade golvlampan på plats. Tack pappa för hjälpen med nya ledningar. Bäddsoffan är just nu ganska mörkt beige men den ska bli off-white med nytt tyg som nog dyker upp nästa vecka. Därefter ska jag se vilka kuddar som blir bra men Missonikudden får bli kvar – så mycket vet jag. Vi har en fåtölj bredvid soffan, Ektorp Jenny Lund tror jag den heter. Tyget är redan off-white. Brickan från Svenskt Tenn kom också på plats igår.

Kvar: Hitta lämplig matta.

Matrummet

Vi behöll bordet eftersom det är så nätt och har två iläggsskivor som gör att många får plats när vi vill det. Stolarna är jag sugna på att byta ut till några i färg som ordinarie stolar. De omklädda är extrastolar. Pappas gamla snurrfåtölj står i hörnan och därefter kommer det vitmålade ekskåpet.

Vi fick också in en rosa/vinröd kinamatta mitt i rummet mot skänken (inte på bild) men jag undrar om inte en ljust grönblå hade blivit mycket bättre.

Kvar: Fönsterlampor med lämpliga skärmar. Vill ha in mer färg men mattan får avgöra vilka det blir. Draperier mellan soff- och matdel.

Vad händer ikväll?

Ikväll kom lampan i matdelen upp. Vi kör på ärvda kristallampor överallt nu. 🙂 Ska också testa den ljusa grönblå mattan.

1 Comment

  1. Eva
    6 October 2016 / 22:08

    Så fint det blir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.