ANNONS:

Svarta klänningar det går att äta i

svarta klänningar och skor

Även om färg och mönster kan vara väldigt kul och härligt att ha på sig så förstår jag att många, inklusive jag själv, gärna har något svart i garderoben också. För visst är det ganska praktiskt att ha en snygg, svart klänning att dra på sig när du snabbt ska iväg oavsett om det är till en fest eller jobbmöte och ett par snygga boots eller pumps/sandaletter?

Allt ovan kommer från Ellos så glöm inte att använda rabattkoden 345403 som ger 30% rabatt. Är inte säker på hur länge till den är giltig.

Allt ovan kommer från Ellos och kostar mellan 599 och 799 kr före rabatt. Klänningarna kommer från Dry Lake och den vänstra med ärmar av spets är klockren till fest men passar givetvis en finvardag också. Visst är det trevligt med klänningar det går att äta i? 😉 Du hittar den här!

Den högra klänningen, också från Dry Lake, är enklare i sitt utförande och är perfekt att ha med boots till vardags och med klackar till fest. Väskan hjälper också till att signalera om det är vardag/jobb eller fest. Du hittar den här!

De svarta mockabootsen är från Ellos egen kollektion. En typisk modell på boots hösten 2016. Du hittar de här!

Pumpsen med T-sleif är snygga också till strumpbyxor. Klacken är på 9 cm. Du hittar de här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.