ANNONS:

Gårdagens bulle & outfit

gardagen1
Tillbringade som sagt hela dagen i Helsingborg. När jag kom hem kände jag mig korvstoppad till max med SEO och Google Analytics. SEO tänker jag redan på varje dag men det var ändå en del nya, bra grepp jag snappade upp. Kul!

Google Analytics har jag “slarvat” med i flera år, det är så lätt att koppla in statistik via pluginet Jetpack, och även om jag tidigare flitigt använt och till och med gått en utbildning, var det på en helt annan nivå när fokus var e-handel. Så himla bra.
gardagen3
Jag hade på mig svart kjol Zara, boots Minnetonka, kappa Zara, sjak Missoni, väska Modalu, blus H&M och naturvit tröja Morris Lady (syns ej på bilden).

Kul att det blivit kallare! Skönt att kunna använda strumpbyxor och slippa BUS. Nu måste jag rensa bort precis alla sommarskor och ta fram snygga boots och stövlar.

 

gardagen2
Och istället för kanelbulle blev det en smarrig toscabulle igår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.