ANNONS:

Två upphittade väskor från Michael Michael Kors

vaskor michael kors
Omg, vad jag älskar att fynda i garderoben eller klädkammaren. Det är som att hitta fina second hand-fynd fast det kostar inget. Hade glömt dessa två väskor från Michael Michael Kors då jag lade undan dem i en nästan oåtkomlig garderobsdel när jag köpte den guldiga från samma märke. Häromdagen hittade jag dem igen.

 

michael kors 2
Det är ganska svårt att få till färgen på dem men denna är något varmare än den andra. Stor bra modell, Jet Set, med två fack och ett i mitten som går att stänga. Datorn får plats vilket jag ser som bra bonus.

 

Michael Michael Kors väska
Fina, guldiga metalldetaljer. Den här är mer lerig och kall i färgen, dark dune. Lite brunare än vad som framgår på bilden, här är en bättre bild. Modellen heter Hamilton Large och den verkar inte tillverkas längre.

Ska bli superkul att börja använda dem igen, men kanske att en ryker. Tycker möjligtvis att färgerna är för onödigt snarlika trots allt. Får se…

Inköpsställen: Väskor från Michael Michael Kors säljs bl. a. hos Zalando och Net-a-Porter. Outnet brukar ha med saftig rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.