Michael Michael Kors

Michael Michael Kors Hamilton Large Dark Dune
Foto: Michael Michael Kors Hamilton Large i färgerna luggage, vanilj, svart och dark dune. De tre första finns hos My-Wardrobe och den sista hos Gillblads.

Visst blev det en väska från Michael Michael Kors som några av er visste/gissade på! Priset är ca 40% lägre än t.ex. Marc by Marc Jacobs men jag tycker kvaliteten verkar minst lika bra. Modellen heter Hamilton Large och färgen Dark Dune. Eftersom jag redan har väskor (dock andra märken) i de andra färgerna var valet lätt. Jag visste att jag ville ha en neutral men ingen grå.

Väskan är faktiskt en gåva från och till mig själv, för att jag varit så jäkla duktig och orkat dubbelamma i två år. När jag tänker efter skulle jag köpt en riktigt dyr Chanel-väska, men jag nöjer mig med denna, jag är ju trots allt studerande också. 😉

10 Comments

 1. Eva
  23 August 2013 / 21:30

  Helt rätt tänkt. Det är du verkligen värd. /Eva

 2. 24 August 2013 / 08:27

  Jag tycker du gjorde helt rätt val
  Mycket snygg

 3. 24 August 2013 / 16:51

  Ett klokt o snyggt val! MK gör snygga väskor i mycket bra kvalite. Har själv flera stycken som jag är jättenöjd med.

 4. Jessica
  26 August 2013 / 20:41

  Ser superfin ut! Nu blev jag sugen på en ny väska 😉

 5. Linda
  27 August 2013 / 10:41

  Supersnygg! Blev sugen..ser att det är ett längre band också, funkar den att ha hängande på barnvagnen tror du? Eller är bandet för kort? /Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.