ANNONS:

Vanilj & beige väskor på rea från Michael Michael Kors

vanilj beige vaskor michael kors
En av mina favoritsaker att shoppa på rean är väskor. De kräver inte en viss passform eller storlek – bara att börja använda. Väskorna på bilden kommer från Zalandos rea och de är nedsatta med 30% rabatt vilket innebär att de kostar mellan ca 1200-2200 kr. Det är bra pris för en väska från Michael Michael Kors.

Om du redan har en svart väska vill jag uppmuntra till att våga köpa en i en annan färg. Allt behöver inte vara svart. Allt behöver inte vara extremt färgrikt heller. Det är både praktiskt och snyggt med färger som vanilj och beige i olika nyanser. Själv blev jag mycket inspirerad av outfiten där jeans matchas med off-white och beige. Snyggt och fräscht på sensommaren men också hösten.

Här är direktlänkar till väskorna – alla med 30% rabatt:

1. Beige Cynthia Michael Michael Kors
2. Vanilj Selma Axelremsväska Michael Michael Kors
3. Beige Selma Handväska Michael Michael Kors

2 Comments

  1. Camilla
    13 July 2016 / 10:52

    Hej vet du hur modet ser ut till hösten, vilka färger o kläder ska man satsa på

    • 23 July 2016 / 20:48

      Kommer ett höstmodeinlägg senare ikväll 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.