ANNONS:

På tal om Polarn O. Pyret – de rear!

polarn o pyret
Jag är kanske tråkig men sedan 1-2 år tillbaka köper jag nästan hela garderoben till mina nyblivna 5-åringar från Polarn O. Pyret och H&M. Gärna funktionsjackor, leggings, toppar och strumpor från Polarn O. Pyret. Fördelen med att hålla sig till några få barnklädesmärken är att färgerna passar ihop. Polarn har dessutom bra andrahandsvärde på sina varor. Ofta bunkrar jag upp med kläder i större storlekar när det är rea. Tips från trebarnsmorsan! 😉

Just nu rear Polarn O. Pyret med upp till 70% rabatt och här är mina favoriter i åldern 2-6 år:

1. Rosa t-shirt
2. Lila strumpor
3. Klänning
4. T-shirt
5. Shorts
6. T-shirt med insekter
7. Leggings i mönster
8. Randig t-shirt
9. Turkosa leggings

Flera av reavarorna ovan finns i flera olika färgställningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.