ANNONS:

Jag testar Laura Mercier Moisture Supréme Foundation

laura mercier foundation1

Som jag skrev i ett annat blogginlägg fyndade jag den här foundation från Laura Mercier på Kicks rea. Normalt kostar den 450 kr men jag fick den med 50% rabatt. Perfekt att testa nya foundations under reatider.

 

laura mercier foundation3
Nyansen heter Sunny Beige och otippat passar den mig, särskilt nu på sommaren. Den är inte extremt solbrun vilket gör att den passar oss ljushyade på sommaren, Jag kan ha den som ganska blek men det gör inget om jag skulle få mer färg via brun utan sol heller. För att sola ansiktet undviker jag gärna.

 

fore efter Laura Mercier

Här är före- och efterbilder.

Före: precis tvättat och smörjt in mig med olja + dagkräm från Decleor. Lite rödflammig som jag brukar bli.

Efter: Har ej använt primer eller concealer. Enbart foundation + lite Mineral Veil från bareMinerals. Och till ögonen mascara och lite ögonpenna.

Slutsats: Lätt foundation som är enkel att applicera. Ger ett naturligt intryck samtidigt som den täcker flammighet och lite orenheter.

Säljer Laura Mercier: Skincity & Kicks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.