ANNONS:

Beautybox från Lookfantastic

lfbeautybox

lfbeautybox5 lfbeautybox4

lfbeautybox2

lfbeautybox3Foton: #lfbeautybox.

I förra veckan fick jag hem senaste beautyboxen från Lookfantastic (ett presskit). Ett trevligt inslag är att det också medföljer en unik tidning med mer info om produkterna och lite annat.

I boxen fanns produkter från Bellápierre, Kebelo, Nuxe, Codage, Darphin och Lancer. Flera intressanta märken jag inte har testat tidigare och det är just det som är så kul med månadsboxar av den här typen.

Än så länge har jag testat ansiktspeelingen från Lancer och den är helgrym. Små korn som verkligen tar. Jag behöver inte skrubba utan bara varsamt smörja in produkten med fingertopparna för att den ska ge fin effekt. Den har redan blivit en ny favorit!

Nästa produkt jag planerar att testa är dagkrämen från Nuxe.

P.S. Jag har faktiskt missat att lägga in den här beautyboxen från Lookfantastic på min sida Hittabox.se men ska göra det. 🙂

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.