ANNONS:

Så shoppingsugen på vårnytt + lite annat

hmsnyggt1

hmsnyggt2

hmsnyggt3

Det här är bilder jag tog i H&M skyltfönster i torsdags innan bloggminglet. Jag är så himla shoppingsugen på vårnytt! Givetvis hann jag inte kolla då men jag ska spana in Nelly, Boozt och Zalando om jag får tid över i kväll.

Men först blir det lite administration som fakturering och svara på mail. Måste lägga upp en plan för veckan och månaden också. Jag kan inte klaga på januari – det har gått precis som jag ville eller bättre faktiskt. Jag har hunnit med mer än vad jag trodde jag skulle och nått ut med olika projekt bättre än väntat.

Jag var rödögd i torsdags och kände att jag hade något skit på gång och i fredags kväll slog tokförkylningen till. Eftersom jag har fått två sovmorgnar i helgen är förkylningen mycket bättre redan. Mitt mål är att kunna träna lite lätt på tisdag redan.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.