Bilden från MQ jag glömde visa & lite annat

mq

Jag missade att visa det här fotot från MQ. Tycker det är fint med svarta byxor, svarta pumps och en blus i en färg. Bra grej att ta till vid tillfället “jag vet inte vad jag ska ha på mig”. 🙂

Nästan alla runt omkring mig är förkylda så jag kämpar emot (till förgäves?) för att klara mig åtminstone en vecka till. Det gäller ju att ha mål med allt. 😉 Somnade i soffan igår kväll vilket jag inte brukar göra. Äldsta sonen väckte mig och berättade att jag snarkade som en gris – haha! Så jag har nog något skit i mig. Avstår träningen idag och jag skulle med gott samvete kunna ta en veckas vila om det skulle behövas.

Och en sak till – kul att det kommit in många bra ansökningar till mystery shopper-uppdragen!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.