ANNONS:

Kräm Hudvårdsstudio i Malmö ger tips vid torr vinterhud

kramhudvardsstudio

På torsdag kommer Kräm hudvårdsstudio och minglar på Bloggmingel.se. I och med att de är en av våra fina sponsorer gjorde Anna en intervju med Sofia och Terese. Intervjun finns i sin helhet här men jag vill gärna dela mig av avsnittet om torr vinterhud. Känns så aktuellt just nu, eller hur?

För ansikte
Tänk på att hudens behov växlar över årstiderna. Du varken ska eller kan använda samma produkter året om. På vinter behöver huden mer skydd och fettenzymer. Du kanske behöver en fetare kräm eller lägga till ett intensivvårdade serum. Peela bort döda hudceller och fnasig hud 1-2 ggr/v följ upp med en återfuktande mask. Känner du inte att du har tid så finns det väldigt bra intensivvårdade sovmasker som ger det lilla extra under natten då huden reparerar sig.

Vår favorit är mega rich sleeping mask från PETER THOMAS ROTH, en riktig problemlösare.

För kropp
För kroppen är det skönt att skydda med duscholja istället för duschcreme och följ alltid upp med en vitaminrik bodylotion. En bodylotion skall även anpassas efter hudtyp. Många slarvar med sin kropp och väljer lätt ett budgetalternativ här.

För händer
Bästa tipset för vintertorra händer är att applicera en fetare handcreme och sätta på bomullshandskar precis före sänggående.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.