ANNONS:

Nya träningsbyxor och träningstankar

nyatraningsbyxor

Här är mina nya träningsbyxor från Adidas jag fick i julklapp. Jag invigde dem igår och de är jättesköna! Jag föredrar verkligen träningstights i bomullsblandning. Jag tror det är de här fast i andra färger. Pris: 299 kr.

nyatraningsbyxor2

Vid de senaste träningstillfällena har det gått ganska trögt. Jag får nog lägga in mer sömn och kanske dela upp kroppen mer. Måste boka in en timme med min bror snart så att jag kan få in nya, effektiva övningar.

Kosten – ligger på överskott och tillräckligt med protein
Träningen – motivationen är det inget fel på men behöver nytt träningsupplägg
Sömnen – den svåraste biten men jag får helt enkelt schemalägga när jag måste i säng

4 Comments

  1. 10 January 2016 / 21:22

    Så snygga träningsbyxor 😀 Måste spana i dom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.