ANNONS:

Tre outfits som inspirerar mig

treaoutfits2

Bild 1 från Outnet och bild 2 och 3 från Forward.

Här är tre outfits som damp ner i min inkorg under dagen. Första outfitten gillar jag för att kjolen är så fin med sina två längder och för att det är en snygg matchning. Andra outfitten för att lårhöga stövlar är snyggt tillsammans med en cape. Tredje outfitten för att det är en perfekt våroutfit i vita och ljusblå toner. Fräscht!

3 Comments

 1. Victoria
  4 January 2016 / 23:49

  Hej! Vet inte om kommentaren jag lämnade på detta inlägg (http://kathe.nu/2014/08/31/hostens-lilla-jacka-ar-fluffig/) syntes då det var så länge sedan inlägget skrevs… Men frågade i alla fall om jag kunde låna bilden på jackan från Esprit då jag ska sälja min och behöver en bra bild till annonsen.

  Mvh Victoria

  • 5 January 2016 / 12:42

   Det är inte min bild men jag tror den är Ok för dig att använda också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.