ANNONS:

Kemishow och träning

kemishow

Idag har jag inte hunnit sitta vid datorn alls. Fick iväg svaren till modepanelen först ikväll. Men jag hann i alla fall. 🙂

Idag stod nämligen familjeutflykt på agendan. Vi besökte Vattenhallen i Lund och såg bland annat kemishowen. Oj, vad det kliade i händerna att börja labba. Faktum är att det i år kan bli mer kemi för mig. Jag kommer inte att labba men jag kommer att nyttja alla mina år på vårdhögskola och universitet på ett nytt, kul sätt.

traning13

Och så tränade jag för första gången i år. En bieffekt av träningen är att jag börjar få bra kondition. Jag tror det beror på att jag övergått från uppvärmning på motionscykel till crosstrainer och att jag lyfter något tyngre och fortfarande kör alla övningar som superset vilket innebär att jag får upp pulsen.

God natt! 🙂

P.S. Imorgon fm kommer nya reatips!

3 Comments

  1. 3 January 2016 / 13:57

    Låter som en bra dag och vad spännande med kemin 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.