ANNONS:

Nya böcker: Digital Succé & AB0-metoden

nyabocker

Två böcker jag läser just nu är Digital Succé jag fick i julklapp och AB0-metoden som går ut på att anpassa kosten efter blodgruppen.

Den sistnämnda boken är jag något tveksam till eftersom jag hellre äter och mår bra av att äta som en blodgrupp 0, men jag gillar recepten och kommer att nyttja boken som en kokbok. Men det är helt klart en intressant tanke. DNA styr men frågan är hur mycket den eller de gener som styr just blodgrupperna påverkar andra funktioner i kroppen. Jag har skrivit mer om DNA-test här.

Digital Succé ger mig inspiration till hur jag vill utforma min egen bok. Titeln blir antingen 10 år som bloggare – tips & skvaller, Internetmarknadsföring för småföretagare eller Sociala medier för e-handlare. Jag har ännu en titel på lager jag inte tänker avslöja än.

Jag har skrivit 50 sidor än så länge så nu handlar det mycket om att eventuellt vinkla om och fylla ut. Kan också tänka mig att ta in en medförfattare. Sen ska jag hitta lämpligt bokförlag också.

God fortsättning! 🙂

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.