ANNONS:

Styrketräning och proteinchips

traning78

Tro det eller ej, men jag fick till träningen idag också. Är själv förvånad. 🙂 Trots att jag inte har införskaffat Vitargo än gick det väldigt bra. Jag har lätt för att komma igång och motivera mig men tiden är det svåra. Jag tror dock jag har hittat en bra balans för att kunna träna 3-4 ggr per vecka. Och det är ju faktiskt ganska lagom.

proteinchips

Igår kväll provade jag, sambon och vår 11-årige son proteinchips. Jag trodde de skulle vara baserade på potatis med extra tillskott av protein, men de innehåller inte alls potatis. De marknadsförs som ett alternativ till vanliga chips och funkar bra att äta efter träning t. ex..

proteinchips2

Vi valde att testa smakerna salt och vinäger (fick Eastbourne-vibbar när jag beställde) , salt samt sour cream & onion. Själva krispigheten och sprödheten var perfekt, men de skulle behöva mer olja för att inte uppfattas som torra. Smakerna blev jag dock besviken på. De här chipsen skulle komma bättre till sin rätt genom att smaksätta med hetta och mustighet som t. ex. chili, vitlök, ingefära och grillkrydda.

Så här många poäng gav vi dem:
Jag: 2/5
Sambon: 1/5
11-åringen: 3/5

Om jag rekommenderar dig att köpa dem? Nja, faktiskt inte. Satsa hellre på en god proteinbar.

4 Comments

  1. 15 November 2015 / 17:43

    Jag skulle med träna men kände mig svag efter mjölkstockningen som jag var på G att få. Hmm det låter spännande med proteinchips, lite sugen på att testa. Vart köpte ni dom?

    • 15 November 2015 / 18:20

      Jobbigt med mjölkstockning och på gränsen till mjölkstockning. Du har säkert redan fått en massa tips men annars är mina att se till att hålla brösten varma och att testa varm dusch och massera när de börjar bli knöliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.