Vinn glasögon från kollektionen Mood – i samarbete med Smarteyes

smarteyesmood1

smarteyesmood2

smartkatheinsta2

Idag besökte jag i en Smarteyes-butik för att kolla in och testa glasögon från Smarteyes nya kollektion Mood. Riktigt svårt det här med att välja nya glasögon. I början känns det som om man aldrig kommer att hitta några passande bågar och ju mer man prövar – desto mer osäker blir man. Därför har jag utformat tävlingen så här:

Tävlingsuppgift: Gå in i en Smarteyes-butik och ta bilder när du testar glasögon, t.ex. från den nya kollektionen Mood. Alternativt om du inte hinner besöka en butik just nu kan du plocka glasögonbilder direkt från hemsidan och “prova dem” i Photoshop eller ett liknande program.

Lägg upp tävlingsbidraget i din blogg, på Instagram eller på Facebook. Se till att dina konton är öppna och tagga med den underbara hashtaggen #smartkathe 😉 och gärna också @kathenilsson. Berätta varför just du behöver ett par nya glasögon.

Lägg ut ditt bidrag senast söndagen den 13 september.

Bonus: Det fina med den här tävlingen är att jag och alla andra som vill kan söka på hashtaggen #smartkathe och tycka till om vilka glasögon just du passar bäst i. Det är alltid bra att få input utifrån, eller hur?

Pris: Två vinnare får ett par kompletta glasögon från Smarteyes. Ev. vinstskatt betalas av vinnarna.

Lycka till och börja testa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.