ANNONS:

Lördagskvällens grillning och outfit

grilladblackfisk1
Det blev inte Tinas glassbars igår för vi blev bortbjudna på grillning. Jag har av någon anledning aldrig beställt bläckfisk ute, tillagat det själv eller blivit bjuden på det, så därför tyckte jag att det var extra skoj att bli bjuden på grillad bläckfisk. Nu ska jag banne mig våga beställa det. 🙂

grilladblackfisk2
Till huvudrätt röding och till efterrätt plommonpaj. Mums!
dagensoutfitsolhatt5

dagensoutfitsolhatt6
Kvällens outfit bestod av hatt från By Malene Birger, t-shirt från Acne, ny kjol från H&M Divided, guldiga sandaletter från Vagabond och armband från Sheinside respektive Kenneth J Lane. På kvällen tog jag på mig min beige fransiga lilla jacka/kofta från H&M Trend.

6 Comments

  1. 9 August 2015 / 07:35

    Grillad bläckfisk, hm, det måste jag testa. Bläckfisk är ju så gott – när den är rätt tillagad 🙂
    Gillar verkligen sandalerna

  2. 9 August 2015 / 16:03

    Väldigt sommarchick outfit! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.