ANNONS:

Epicuré & lördagkvällens outfit

epicure7
Vi fick barnpassning så jag och sambon åkte in till Malmö igår för att äta på Epicuré som flyttat till Gustav. Det regnade och var höstigt tidigare på dagen, men precis när vi skulle ta bussen sken solen upp och jag befarade att jag byltat på mig för mycket. Det visade sig senare vara precis lagom.

Sidentoppen kommer från 2ND DAY (finns bl. a. hos Boozt), byxorna är de nya från Zara (hjälp så sköna!), skorna gamla reafynd från Hope och guldväskan min följeslagare från Michael Michael Kors (inköpt på Zalando). Jackan som jag håller i handen kommer från Zara och kom väl till pass senare på kvällen när det var omkring femton grader.epicure5
Vi hade bokat bord vid första sittningen. Bröd och vatten är aldrig fel. God oljeblandning att doppa i.

epicure4
En enormt god antipasti som fick mig att flyga till mathimlen. Rosé till förstås – det är ju sommar rent kalendermässigt. Ute öste det ner…

epicure3
Frutti di mare till huvudrätt. Ville ha ett glas rött till och fick superb hjälp med att välja ett passande till skaldjur. Gott!

epicure2
Avslutade med tiramisu. Mums, mums och mums! Tiramisu är en av mina favoritdesserter.

epicure1
Till detta en cappuccino och mandelskorpa. Sedan var tanken att vi skulle fortsätta till Lilla Torg, men regnet öste så vi tog taxi till en förfest vi blev spontant inbjudna till. Trevligt och kul folk, filmvisning, bästa 80-talsmusiken och genomgång av alla bra serier genom tiderna.

Timmarna förflöt i en rasande takt och när vi kom hem sov alla barnen. En mycket bra kväll!

5 Comments

  1. 26 July 2015 / 14:33

    Vad snyggt och mycket gott! 😀

  2. Eva
    26 July 2015 / 19:45

    Så jättetrevligt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.