ANNONS:

Två vita klänningar hos H&M på Emporia

emporia23
Det finns en hel del svarta långklänningar men H&M har faktiskt en i vitt. Snyggt och effektfullt!

emporia22
Här är en annan modell. Lite mer detaljer, kortare (dock inte jättekort) och ärmlös. Perfekt till businessmöten varma dagar.

7 Comments

 1. Nina
  25 July 2015 / 15:40

  Hej, nu när det börjar närma sig höst ( eller iofs med denna sommar ) så börjar jag snegla på tjocka tröjor. Jag är lite nyfiken på att köpa en cashmeretröja. Jag har aldrig kunnat haft ylle pga kliet men förstått att cashmere inte kliar? Jag skulle bli jätteglad om du kunde tipsa om några fina tröjor, med bra kvalitet. Jag har läst ditt tidigare inlägg om det, men det var ett par år sedan så jag tänkte att det kanske finns andra alternativ nu.

  Tack för en härlig blogg! Jag har läst den i flera år men är jättedålig på att kommentera.

  • 26 July 2015 / 12:34

   Tack för kommentaren! 🙂 Kashmir är jätteskönt! Vilken prisklass?

   • Nina
    30 July 2015 / 10:57

    Mitt svar verkar ha försvunnit ser jag nu, när jag gick in igen för att skriva att jag köpte en v-ringad kashmirtröja hos La redoute. Fick en svart för strax under 300, så jag slog till!

 2. 26 July 2015 / 17:25

  älskar den första! tack för inspirationen du ger :’) kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.