Svenska scones eller riktiga?

scones
Igår gjorde jag svenska scones – kan man säga så? Med det menar jag utan ägg och inget socker. Jag använder bara mjöl, salt, bakpulver, smör och fil i mina. Hittade engelskt recept med socker och ägg. Ägg verkar spännande men varför använda socker helt i onödan när de är goda utan? Jag håller mig nog till “svenskt recept”. Men jag skulle vilja testa med olika smaksättningar.

Hur brukar du göra dina scones?

9 Comments

  1. 17 July 2015 / 14:04

    Svenska scones är godast I Sverige och engelska i England. Här i Marseille är det dock franska scones med russin i som gäller ☺

    • 17 July 2015 / 16:07

      Bara jag slipper russinen så låter det gott! 🙂

  2. 17 July 2015 / 19:30

    Åh vad gott och vad roligt att du delar med dig! 😀

  3. 18 July 2015 / 16:03

    Så gott med scones 😀

Leave a Reply to Käthe Nilsson Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.