ANNONS:

Svenska scones eller riktiga?

scones
Igår gjorde jag svenska scones – kan man säga så? Med det menar jag utan ägg och inget socker. Jag använder bara mjöl, salt, bakpulver, smör och fil i mina. Hittade engelskt recept med socker och ägg. Ägg verkar spännande men varför använda socker helt i onödan när de är goda utan? Jag håller mig nog till “svenskt recept”. Men jag skulle vilja testa med olika smaksättningar.

Hur brukar du göra dina scones?

9 Comments

 1. 17 July 2015 / 14:04

  Svenska scones är godast I Sverige och engelska i England. Här i Marseille är det dock franska scones med russin i som gäller ☺

  • 17 July 2015 / 16:07

   Bara jag slipper russinen så låter det gott! 🙂

 2. 17 July 2015 / 19:30

  Åh vad gott och vad roligt att du delar med dig! 😀

 3. 18 July 2015 / 16:03

  Så gott med scones 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.