Igår gjorde jag svenska scones – kan man säga så? Med det menar jag utan ägg och inget socker. Jag använder bara mjöl, salt, bakpulver, smör och fil i mina. Hittade engelskt recept med socker och ägg. Ägg verkar spännande men varför använda socker helt i onödan när de är goda utan? Jag håller mig nog till “svenskt recept”. Men jag skulle vilja testa med olika smaksättningar.
Hur brukar du göra dina scones?
Svenska scones eller riktiga? http://t.co/HSlyJhd0Uw http://t.co/6EBxtVRwog
Svenska scones är godast I Sverige och engelska i England. Här i Marseille är det dock franska scones med russin i som gäller ☺
Author
Bara jag slipper russinen så låter det gott! 🙂
Jag gillar också de osötade bättre, eller det kan ju vara gott det med, men det är ju inte samma sak 😉 Jag gillar att ha havregryn i 🙂 Såhär brukar vi baka dem: http://igottsallskap.com/2014/05/12/havrescones/
Author
Tack för tipset – ska kolla in! 🙂
Åh vad gott och vad roligt att du delar med dig! 😀
Author
🙂
Så gott med scones 😀
Author
Ja mums! 🙂