ANNONS:

Två bra träningsveckor

traning5
Bild från 2013. Upptäckte att jag inte tar så mycket bilder på gymmet, så jag får väl ändra på det.

De senaste två veckorna har jag kommit igång med träningen igen vilket känns toppen. Jag styrketränar (enbart) för att jag gillar det (förstås!), men också för att det går snabbt och är effektivt, för att jag tycker det blir snygga resultat, för att jag blir extremt stresstålig samt piggare och mer kreativ. Så många fördelar! Och som bonus blir det härlig egentid!

Jag ska börja skriva mer om träningen då det peppar mig själv. Fler som hänger på?

Vecka 27
Måndag Träning
Tisdag Träning
Onsdag
Torsdag Träning
Fredag
Lördag
Söndag Träning

Vecka 28
Måndag
Tisdag Träning
Onsdag
Torsdag Träning
Fredag
Lördag Träning
Söndag

Målet de kommande veckorna är:
Träna 3-4 dagar per vecka
Öka vikterna minst en gång per vecka
Lassa in med protein 🙂

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.