ANNONS:

Solig sommardag i Malmö

blogg90
Äntligen är sommaren här! Jag drog på min vita kjol från Rut & Circle, en vit blus/topp från Zara och sandaletter från Hope och drog till Malmö.

blogg91
Åt himla god lax på Izakaya Koi.

bild1

malmo7
…och hade ett tre timmar långt lunchmöte med grundarna till Malmö LifeAnna och Vicktoria. Fast det kändes som en halvtimme. 😉 Jag representerade Beautykey.

blogg92
Och strax innan barnen och sambon kom hem från Tosselilla hann jag faktiskt med ljuvlig styrketräning. Har äntligen kommit igång med träningen igen och efter tre träningstillfällen den här veckan är jag hög av träning och längtar redan till nästa gång. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.