ANNONS:

Imedeen Tan Optimizer – de går att svälja

imedeen tan optimizer
Just nu testar jag Tan Optimizer från Imedeen som kommer från ett presskit. Tabletterna var inte alls stora kapslar så de funkar fint att sälja även för mig som avskyr att svälja stora tabletter och jättekapslar. Jag köper t. ex. Ipren 200 mg och tar två tabletter eftersom jag vägrar att ta en bamsetablett på hela 400 mg. Förstår inte hur folk kan svälja så stort. Jag inser att det är en nojja, men det kan inte hjälpas. 🙂 Fler som känner likadant?

Jag har bara ätit Imedeen Tan Optimizer i ett par dagar så jag kan inte uttala mig om effekten än. Ska bli intressant att se eftersom jag bränner mig väldigt lätt. Jag har den känsligaste hudtypen när det gäller sol – tål typ ingen sol alls om jag inte har skydd i form av solkräm/solpuder eller kläder.

Jag hoppas att jag ska få en svag gyllene ton i alla fall. 🙂 Tabletterna innehåller nämligen betakaroten som finns i morötter och som ger morötterna dess färg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.