ANNONS:

Åhléns startar e-handel

ahlens startar ehandel
Redan år 2000 menade Åhléns att de trodde på e-handeln, men de kom inte riktigt igång med e-handeln på ett bra sätt. Nu försöker Åhléns igen och eftersom de söker E-commerce Manager i sommar antar jag att webbshoppen kommer att kunna lanseras i höst någon gång.

Jättekul och äntligen säger jag – som jag brukar! 😉

4 Comments

  1. 12 June 2015 / 11:56

    Äntligen! Better late than never!
    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  2. 15 June 2015 / 19:16

    Vad roligt hörru! 🙂 Äntligen säger jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.