ANNONS:

Sommarsandaler från New Look

newlooksandaler
Direktlänkar till sandalerna: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Jag var tvungen att spana in sandalerna från New Look lite bättre efter att ha upptäckt de höga gladiatorsandalerna med nitar (se mitt tidigare inlägg). Det kunde ju finnas fler guldkorn. Mycket riktigt hitade jag fler fina sandaler som skulle passa fint i sommar.

Jättebra priser på sandalerna och de skickar till hela världen inklusive Sverige. Funderar på ett par till. Instinktivt vill jag ha ett par vita höga också, men fransar är ju också kul eller kanske sandal nummer fyra.

Något par du gillar?

2 Comments

  1. 2 June 2015 / 22:07

    Ja här fanns ju massor av fina sandaler! Önskar att jag var lite längre för då hade jag också kunnat ha de höga gladiatorsandalerna 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.