ANNONS:

Jag testar höga gladiatorsandaler

gladiatorsandal6 gladiatorsandal5 gladiatorsandal4
De här höga gladiatorsandalerna kommer från New Look och kostar 599 kr. De är av skinnimitation och är beströdda med nitar.

Sandalerna är oerhört bekväma och sitter som om de vore gjorda för mig. Passformen upplever jag i likhet med ett par skor i 2000-kronorsklassen. Enda nackdelen är väl att de inte är särskilt nertonade eller passar till precis allt, men de är för härliga för att skickas tillbaka.

Piggar upp vilken trist outfit som helst. Till exempel skulle en helsvart klänning i medioker modell lätt kunna väckas till liv med dessa sandaler.

Helt underbara i min ögon, men jag inser att de inte är till för alla. Men känns det rätt – slå till, för de är bekväma och har ett bra pris. Och självklart har de en dragkedja bak vilket gör att de är smidiga att dra på sig. Stl 38 sitter bra på mina fötter. Ni får se dem på i en hel oufit sen.

Direktlänk till gladiatorsandalerna med nitar >>

gladiatorsandal89 gladiatorsandal8 gladiatorsandal7 gladiatorsandal3 gladiatorsandal2 gladiatorsandal1
De här kommer från Topshop och kostar 649 kr. Finns i brunt och svart.

Jag beställde hem de bruna i stl 38 och de svarta i stl 39. Stl 39 sitter bäst. Då de är av läder trodde jag att de skulle kännas lyxigare än de från New York, men så är det inte alls. Lädret känns stelt och inte bra alls och sandalen sitter inte snyggt på foten samt fular till fötterna som vissa oartiga skor har en förmåga att göra.

Jag inser dock att några av er kommer att gilla de här sandalerna, mycket beror ju trots allt på passformen och bara för att de inte passar mina fötter med höga vrister, är det inte säkert att de inte passar era fötter.

Direktlänk till de bruna gladiatorsandalerna >>
Direktlänk till de svarta gladiatorsandalerna >>

Alla tre gladiatorsandalerna finns hos Zalando.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.