ANNONS:

Maximal inspiration

snyggt1
Helsnyggt! Alltid kul med genomskinligt i kombination med päls (gärna fusk!). Just den här pälsen är av lamm, men för egen del är det OK eftersom jag äter lamm. Men ska jag vara helt ärlig känns fuskpäls alltid bättre. Bilden är från Wakakuu’s nyhetsbrev.

Är inte frisyren helsnygg också? Om två veckor ska jag till frisören…

snyggt2
Klänningen kommer från Tanya Taylor och den visar hur fint det är med bara axlar på sommaren. Kul matchning med färgglada accessoarer. Jag måste leta fram min gula topp från Hunkydory som visar axlarna som på bilden. Var kan jag ha lagt den….?

snyggt3
Vet du inte vad du ska ha på dig på sommarfesten? Tycker du att kjol eller klänning blir för kallt? Välj vita byxor och matcha med en snygg festtopp och coola sandaler/sandaletter. Då är det bara till att ta på sig en snygg jacka eller tröja när du börjar frysa. Allt kommer från Isabel Marant.

2 Comments

  1. 24 May 2015 / 21:00

    Jag vill ha ALLT från Isabel Marant… Ett annat tips till sommarfesten är en jumpsuit, som jag ska ha till helgen när jag ska på 40-årsfest i Stockholm 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.