ANNONS:

Bloggagenturen på Internet Discovery Day i Malmö

bloggagenturen webbtjanst
I Bloggagenturens blogg berättar jag kort om den nya webbtjänsten jag vill bygga. Tanken är att underlätta kontakt och samarbete mellan bloggare och e-handlare. Som ni läsare säkert redan vet älskar jag både blogg- och e-handelsbranschen och varför inte nyttja mina erfarenheter inom dessa områden? Dessutom lärde jag mig en hel del om webbutveckling när jag lät utveckla Beautykey, och det vill jag förstås också ta tillvara på.

Jag har skissat upp en första plan och på onsdag nästa vecka ska jag för första gången “visa upp” Bloggagenturen och berätta mer om tjänsten jag vill bygga. På onsdag är det Internet Discovery Day i Malmö där entreprenörer får berätta om sin idé och mingla med media, investerare och andra intresserade. Här finns mer info om eventet.

Hittar jag bra medgrundare som är webbutvecklare kör jag igång direkt under sommaren annars får jag hitta en affärsängel snabbt som attan. Jag vill ju sätta igång nu och helst ha det klart i september. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.