ANNONS:

Bilder utomhus

tillboken2tillboken20
Imorgon, allra senast, ska jag lämna in en bild på mig själv till en publikation. Eftersom jag fick ögoninflammation när jag tänkte ta bilden hos fotograf har jag hastigt och lustigt fått anlita min snart 11-årige son som fotograf. Vi valde utomhus för för ljusets skull, men jag tycker det är jättesvårt att inte kisa. Är ju extremt ljuskänslig i vanligt dagsljus. Och som inte det vore nog blundar jag nog på vartannat foto.

Med hjälp av Facebook-vänner har jag lyckats välja ut en bild jag kan tänka mig, och så ska jag be någon fotokunnig ta reservbilder på mig under kalaset imorgon. Kanske jag får till en mindre rörig bakgrund.

Annars har dagen flutit på med tvätt, matlagning, undanplockning, antibiotikainhalsning och annat lagom skoj. Ikväll blir det någon timme framför datorn och kanske lite TV.

Vad har du haft för dig idag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.