ANNONS:

Teoxane – ett alternativ till Mene&Moy och Jan Marini?

teoxane syror hyaluronsyra
Jag har fått upp ögonen för Teoxane – ett hudvårdsmärke med aktiva ingredienser som AHA-syra och hyaluronsyra. Just den kombinationen tycker jag är intressant!

Jag gillar också Jan Marini som använder sig av glykolsyra, salicylsyra och azelainsyra i olika kombinationer, ibland tillsammans med hyaluronsyra, men den senaste tiden har inte Jan Marini riktigt passat min hud. Jag har inte fått den effekten jag vill ha. Våren är på väg med stormsteg och då ballar alltid min hud ut, så även denna vår. Därför måste jag ha hudvårdsprodukter som både förhindrar orenheter och som har anti-age egenskaper.

Mene&Moy har en fantastisk nattkräm, Phytic Cream 8%, som innehåller fytinsyra och glykolsyra som samverkar fint. Jag upplever därför att den både verkar anti-age och förhindrar orenheter.

Charlotta Glitzy Johansson gillar också den här typen av effektiva hudvårdsmärken som jag gillar, och eftersom hon lovordar Teoxane måste jag bara testa.

Jag funderar på att börja testa ögonkrämen Teoxane RHA advanced filler eye contour och nattkärmen Teoxane Perfect Skin Refiner – Night.

Här säljs de olika produkterna:

Teoxane: TheYouWay
Jan Marini: Skincity
Mene&Moy: TheYouWay, Skincity, Eleven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.