ANNONS:

Stora knappar & collagetröjor

n5 n6
Många av vårens byxor har stora knappar. Snyggt och effektfullt, och det drar blickarna till sig. Plaggen på bilden kommer från Gina Tricot som har många fina collagetröjor i olika färger.

Idag lär det bli över 15°C varmt! Känner mig inte alltför vårfräsch men lite vårigt klädmässigt får det bli. Idag ska jag också boka tid för frisör och hudbehandling innan april är slut. Men det går att göra så mycket hemma också – tandblekning, använda ögonfransserum (är på min 3:e vecka och effekten börjar komma), ånga ansiktet och använda effektiva serum, peelingar och masker. Benen ska få en rejäl omgång med BUS. Lagom till maj ska jag känna mig vårfräsch! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.