ANNONS:

Snabba wienerbröd med smördeg

wiener
Blev så sugen på wienerbröd till kaffet och hade förstås inga hemma, men jag hittade smördeg i frysen som jag snabbtinade i mikron. På med ugnen, 250 °C, kavlade smördegen lite lätt och skar i kvadrater. Sedan vek jag bar in kanterna, på med jordgubbssylt eftersom jag tyvärr inte hade vaniljkräm och in i ugnen i sex minuter. Lite florsocker på för det göra allt snyggare. 😉 Klart!

Kan rekommendera detta snabba sätt att göra förenklade wienerbröd!

8 Comments

 1. 8 April 2015 / 20:50

  Kan inte beskriva hur befriande ett inlägg om ett bakverk på en vanlig måndag är på en modeblogg! Tack!

 2. 8 April 2015 / 20:50

  Haha men Gud, det är onsdag, jag vet det. Är helt förvirrad efter påsk 🙂

 3. 8 April 2015 / 22:15

  Gud så gott! Du är ju en riktigt fena i köket 🙂

 4. Carro
  26 September 2015 / 22:40

  Så gott!!
  Tack för enkelt recept.
  Det ska jag göra ikväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.