ANNONS:

Glitter startar e-handel

glitter

Äntligen ska Glitter starta e-handel och de söker just nu en e-commerce manager. Jag kan varken förstå varför de väntat i så många år, tänk så mycket försäljning de gått miste om, eller att en av deras värderingar är “Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda.” Så nytänkande känns det inte att vänta så länge med att starta e-handel, men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Jag tror det kommer att gå lysande! Glitter har både trendiga och billiga smycken/accessoarer och är som gjort för e-handel och inte minst ett känt varumärke.

P.S. Tycker det är så intressant med välkända butikskedjor som väntar med e-handel. Beror det på att styrelsen är mossig, eller vad kan det handla om tro?

2 Comments

  1. 8 April 2015 / 14:03

    Du har rätt, väldigt konstigt om man är intresserad av att sälja. Det måste ju bero på någon bromskloss någonstans. Men mest skrattade jag åt deras slogan haha. Är det så att det kvittar vad som sägs, bara det är klatchigt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.