Blev så sugen på wienerbröd till kaffet och hade förstås inga hemma, men jag hittade smördeg i frysen som jag snabbtinade i mikron. På med ugnen, 250 °C, kavlade smördegen lite lätt och skar i kvadrater. Sedan vek jag bar in kanterna, på med jordgubbssylt eftersom jag tyvärr inte hade vaniljkräm och in i ugnen i sex minuter. Lite florsocker på för det göra allt snyggare. 😉 Klart!
Kan rekommendera detta snabba sätt att göra förenklade wienerbröd!
Kan inte beskriva hur befriande ett inlägg om ett bakverk på en vanlig måndag är på en modeblogg! Tack!
Author
Så lite så! 🙂
Haha men Gud, det är onsdag, jag vet det. Är helt förvirrad efter påsk 🙂
Author
Det är måndag för mig med. 😉
Gud så gott! Du är ju en riktigt fena i köket 🙂
Author
Jag låtsas att jag bakar wienerbröd. 😉
Så gott!!
Tack för enkelt recept.
Det ska jag göra ikväll!
Author
Hoppas det blev bra!