ANNONS:

Glasögontävlingen är avslutad!

ogontavling
Glasögontävlingen jag anordnade tillsammans med Smarteyes har skapat så många fina glasögon-kollage. Jag har otroligt svårt att bestämma mig för vem som ska vinna, så jag kommer att skicka vidare mina absoluta favoriter till Smarteyes så får de ta det slutgiltiga beslutet. Lycka till alla, och glöm inte att bakom hörnet väntar en ny tävling. 😉

6 Comments

 1. 26 February 2015 / 18:21

  Attans då :(. Men grattis till de som tog sig vidare!

 2. 26 February 2015 / 20:25

  Oj, får hjärtat i halsgropen nu, så spännande 😀
  Är enormt glad för att få vara ned som finalist,TACK <3

 3. 26 February 2015 / 20:31

  Vill bara förtydliga att jag inte har valt ut finalisterna än. 🙂

  • 26 February 2015 / 20:40

   Ha ha okej, gick efter bilden. Pinsamt,
   ta gärna bort min “hoppade för tidigt över bäcken” kommentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.