Vinn en hel glasögongarderob med Smarteyes

smarteyestavling
Här är en skitkul tävling i samarbete med Smarteyes för alla er som behöver använda glasögon. Visst är det trist att bara ha ett par som ska funka till hela garderoben? Nej, det går ju bara inte! Därför kom jag och Smarteyes överens om att du kan vinna just tre par glasögon från Smarteyes.

Tävlingsuppgift: Välj ett par bågar från den senaste kollektionen Elements Collection och matcha med valfria kläder och accessoarer så det blir en outfit du själv skulle kunna tänka dig att bära. Lägg ut kollaget i din blogg och länka hit, samt länka gärna härifrån till din blogg i en kommentar. Det går också bra att lägga upp kollaget på Instagram om det passar dig bättre, och märka med @kathenilsson och #smarteyes.

Pris: En lycklig vinnare får tre glasögonbågar inkl. glas från Smarteyes med ett värde upp till 8997 kr. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Tid: Tävlingen pågår t.o.m den 25 februari 2015.

Lycka till! Jag önskar att jag själv kunde vara med i den här tävlingen. 🙂

Förtydligande: Ja, det gäller tre kompletta glasögon inkl. glas! 🙂

16 Comments

 1. 16 February 2015 / 00:09

  Kul tävling
  Jag behöver verkligen nya bågar
  FÅR kläderna komma varsomhelst ifrån eller ska de vara nån speciell butik

 2. 16 February 2015 / 00:20

  Har hittat svaret

  • 16 February 2015 / 10:52

   Vad bra, då såg du att det är fritt val? Kan komma från egen garderob också.

 3. 21 February 2015 / 05:23

  Vilken kul tävling och wow vilket pris! Det tog sin lilla tid att bestämma sig för vad som skulle ingå i mitt kollage.

  Käthe, hur bär du dig åt för att skapa så många kollage, fota och ge oss tips? Du ska ha stort tack för allt arbete du lägger ner. Har förstått nu mer än någonsin vilken tid det måste ta.

  Mitt kollage får repsresentera himmlen och mer specifikt himmlen på Österlen på våren 😀

  För att bilden ska komma till sin rätt, ger jag en direktlänk till originalet:
  http://oi62.tinypic.com/iw4w79.jpg

  Instagram försämrar kvalitén och tyvärr har jag ingen blogg. Jag lägger upp bilden även på Facebook och taggar det inlägget så att mina vänner får tips om tävlingen.

  Till sist en fråga. Får man göra mer än ett kollage? Det finns så många olika stilar, underbara kläder osv Tycker det är roligt att få ge utlopp för den lilla kreativa ådran i mig. Det skapar också lite dagdrömmeri då det gäller kläder men… framför allt så drömmer jag om nya glasögon. Det har börjat bli suddigt igen på skärmen (j_kla ålder) och det finns ingen buffert för nya glasögon än. Håller på att spara. En vinst skulle vara en gudagåva för mig. Önskar dig allt gott 😀

  • 22 February 2015 / 11:23

   Jag har sett bidraget och registrerat det! 🙂

  • 25 February 2015 / 23:01

   Fram till klockan tolv pågår tävlingen! 🙂

 4. 25 February 2015 / 23:02

  Yay, vilken bra tävling! Ny brillor har stått högt på att-göra-listan hos mig ända sedan tvååringen föddes. Med ny bebbe går det ännu trögare med listan, men jag hann iallafall fixa till ett kollage såhär i elfte timmen: https://instagram.com/p/zidpVdSmUT/?modal=true

 5. 26 February 2015 / 00:28

  Hann inte få ihop något till bloggen.
  Hoppas mitt instagram bidrag funkar.
  Skulle verkligen vara en dröm att vinna. Fick veta för exakt en vecka sedan att glasögon är det som kommer gälla för mig för all framtid.
  Att få den “domen” och även att jag har asymmetriska ögon. JIPPI.
  Nu vill jag klä dessa ögon snyggt. Så allt passar.
  Har redan kikar och sett ett par stycken glasögon som mer än gärna får hitta hem hos mig.
  Visste inte ens att jag passade i glasögon.
  Mitt instagram bidrag hittar du här
  https://instagram.com/p/zinATHOb5R/?modal=true
  (hoppas jag).
  Håller tummarna så de blir blåa nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.