ANNONS:

Tisdagens outfit: Morris Lady, Missoni och Reign Italia

tisdagoutfit6 tisdagoutfit5 tisdagoutfit4 tisdagoutfit3
tisdag16
// Blus Gina Tricot // Jacka Morris Lady // Jeans Reign Italia hos Raglady // Boots Isabel Marant hos Net-a-Porter // Vinterjacka Barbour // Halsduk Missoni // Halsband Disney Couture // Klocka Michael Michael Kors // Armband Kenneth J Lane //

Fortfarande sjuka barn som är hemma men jag var iväg till Trelleborg en stund för en fotografering. Jag vet inte riktigt hur bra bilderna blev då jag inte sovit alltför mycket den senaste tiden och är sådär trevligt rödsprängd i ögonen, men själva fotograferingen var trevlig och kändes bra. Barnen är väldigt pigga och livliga förutom att de hostar så det kan nog bli förskola imorgon. Då blir det bara fokus på BEAUTYKEY.se så att jag kan få klart det sista innan jag går ut till pressen.

4 Comments

  1. 3 February 2015 / 21:10

    Enkelt och snyggt, det gillar jag. Krya på barnen. Kram Anette

  2. 3 February 2015 / 23:32

    Såå snyggt !!/Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.