ANNONS:

Klänning från Zara med öppen ärm

zaraklanning
Det är kul med kläder som har det lilla extra, som den här klänningen från Zara med öppna ärmar. Himla snyggt, så länge inte ärmarna hamnar i maten eller så. Själv hade jag aldrig kunna ha den här typen av kläder, jag rör mig nog för hastigt och hade doppat den i soppan, såsen, dippen o.s.v.. 😉

4 Comments

 1. 3 February 2015 / 14:38

  Riktigt snygg, men jag skulle nog inte heller kunna ha den! Jag är rätt kort så ärmarna brukar alltid vara lite för långa och jag är som du lite hastig så där 🙂

  Men fin var den!
  Kram Malin

  • 5 February 2015 / 23:56

   Samma här, alltid för långa ärmar. kram

 2. 3 February 2015 / 14:39

  Utsnygg! Den går birt för mig med, alldeles för opraktisk så som jag famlar, snubblar och klumpar mig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.