ANNONS:

Snart lanseras sidan

beautykey3
Det har varit många ändringar, två steg framåt och ett bak men nu äntligen börjar skönhetsportalen BEAUTYKEY bli klart för lansering (betaversion). Under natten ska utvecklaren lägga in tusentals makeup-produkter. Jag har väl fått med 10% av alla funktioner jag tänkte mig från början, men de resterande övriga får läggas till efter hand med synpunkter från läsarna/användarna/medlemmarna.

Jag har lagt ner nästan större delen av dagen till detta och jag får sådana “Spinnvibbar” av projektet. Det är lite samma tänk som när jag startade “Spinn – din kattidning på nätet!” som den hette då. Fokus på läsarna, ha kul och hela tiden vilja förbättra sidan. Det som skiljer nu är att det finns många fler kanaler att synas på och att e-handeln har kommit igång på allvar. När jag startade Spinn gick mycket ut på att vara aktiv i andras gästböcker och det var inte så lätt alltid att övertyga företag att banners på nätet var en god idé. 😉

P.S. Jag planerar att släppa två andra sajter i vår som bygger på samma system. Har de första samarbetspartnerna klara till fitness-sidan och ska nu börja kolla upp det här med vin som jag tycker är ett spännande område. I höst kan jag börja utvärdera.

2 Comments

  1. 23 January 2015 / 07:47

    Helt otroligt vilken kvinna du är! Så jäkla företagsam. En förebild på riktigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.