ANNONS:

Ny randig klänning

2emporiabild15 2emporiabild5tinnydress
Jag har lyckats bygga upp min garderob med fler klänningar de senaste månaderna. Det finns ju inget lättare och bättre än att dra på sig en klänning och strumpbyxor och därefter några accessoarer – klart!

Min senaste klänning är den här randiga från Vila. Trevligt pris på 250 kr och snygg guldig dragkedja bak. Den finns i enfärgad också men jag tyckte randigt var roligare. Fin i vår till guldiga accessoarer men jag kan också tänka mig att addera fransiga boots.

Jag brukar ha M upptill i Vila men jag gick ner till S i den här klänningsmodellen som heter Tinny Dress. Om du gillar den finns den att köpa här i randigt, svart eller mörkblått.

Gillar du att ha klänning?

10 Comments

  1. 22 January 2015 / 22:44

    Otroligt snygg och perfekt pris med 🙂

  2. 22 January 2015 / 22:53

    Snygg. Gillar dragkedjan där bak. 🙂

  3. 22 January 2015 / 22:54

    Enkel och hur snygg som helst. Kram Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.