ANNONS:

Boken Själarnas resa av Michael Newton

michaelnewton
Foto: Adlibris.

Ett av mina mål det här året att läsa mer böcker (jag läser väldigt mycket online redan förstås) har gått väldigt bra. Första boken The Secret har jag nämnt i ett annat blogginlägg. Självklart funkar grejen med att tänka på det man vill ha/attrahera och låtsas som om man redan har det, men jag tycker att det beskrivs med sensationsjournalistik och det gillar jag inte. Just nu har jag tre olika saker jag jobbar med enligt The Secret, och det går bra! 🙂

Därefter läste jag Michael Newtons bok Själarnas resa som beskriver fallstudier av vad som händer mellan liven. Personer i hypnos berättar vad som hände mellan deras liv och det roliga är att oavsett religion och vilken annan typ av bakgrund personerna har är berättelserna samstämmiga. Mycket intressant! Tro det eller ej, men jag upplever den här boken väldigt vetenskaplig och inte alls flummig som The Secret.

Efter att jag läst ut den boken kände jag att jag ville läsa mer av Michael Newton och då fick det bli uppföljaren Minnen av livet mellan liven. Michael Newton har utbildat hypnotisörer i hela världen och det är deras fallstudier som tas upp i den här boken. Den här boken läser jag just nu.

Kan rekommendera alla tre böckerna! Fler som har läst dem och vill boka tid för att ta reda på tidigare liv? Tänkte jag kunde börja med det innan jag tar reda på vad som hände mellan liven. 😉

Nu vill jag gärna ha boktips av er! 🙂

8 Comments

 1. 21 January 2015 / 23:06

  Jag skulle också vilja läsa betydligt mer än vad jag gör. tack för tips. Kram Anette

 2. 22 January 2015 / 07:26

  Ska kolla in Michael Newton. Ja, jag kan rekommendera Caitlin Morans böcker som du såg på min blogg.
  Jag läser mycket deckare så allt av Lars Kepler är läsvärt. Gillar man feelgood så är Lucy Dillons och Marian Keys böcker bra. Jag är lite av en allätare, så jag läser nästan allt jag kommer över. Men femtio nyanser av honom kan du hoppa över, men den har du kanske redan läst?

  • 23 January 2015 / 12:01

   Ska kolla in de böckerna! Tack! Har inte läst 50 nyanser… då jag blivit avrådd från att läsa den av en god vän. Hon sa att det var skit bara och dåligt skriven.

 3. 22 January 2015 / 07:58

  Min mamma har varit hos en hypnos och kollat sina tidigare liv. Det är något som jag också skulle vilja prova. Tack för tipsen om böckerna!
  Mvh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.