ANNONS:

God Morgon!

godmorgon2
Hela morgonen andas måndag men det är faktiskt onsdag.Naturligtvis lade jag mig lite för sent igår, men känner mig mer förväntansfull på arbetsdagen än trött och seg.

Läste ut boken The Secret igår och även om tolkningarna innehåller för mycket flum och för lite vetenskap för mig, har jag redan märkt av effekten mer än vanligt. Det är inte fenomenet i sig som är flummigt, utan hur det förklaras, ska jag väl understryka. Kan absolut rekommendera er att läsa den. Den handlar om att du får det du tänker och tror på.

2 Comments

  1. 7 January 2015 / 19:59

    Låter mycket intressant. Ska läsa den. Jag tror absolut att
    man kan styra tankarna för att uppnå mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.