ANNONS:

Min nyårsklänning

nyarsklanningen1
Foto: Snabb iPhonebild och byxor under, men det får duga.

Jag beställde tre nyårsklänningar från Nelly i förrgår (se det här inlägget) och igår dök de upp i brevlådan. Långklänningen var för lång för mig, den mörkblå hade jag för bred rygg för så den gick inte ens att knäppa, men den här svarta med guldig yta behåller jag. Måste säga att den är mycket prisvärd. Den kommer från Club L och kostar 299 kr. Normal i storleken samt stretchig. Jag hade gillat den ännu mer om den var v-ringad, hade något längre ärmar och inte hade ett skärp i midjan. Men annars är jag jättenöjd!

P.S. Jag tror jag ska BUS:a mig. Nu skulle jag haft en sådan spray som Carola hade i Så mycket bättre!

8 Comments

 1. 18 December 2014 / 09:33

  Snygg klänning!
  Vad var det för spray som Carola hade? Var det bus eller bara bronzer?

  • 21 December 2014 / 21:18

   Är osäker på om det var bronzer bara eller BUS. Det blev brunt direkt så det borde vara bronzer.

 2. 18 December 2014 / 09:35

  Vilken snygg klänning!

 3. 18 December 2014 / 22:19

  Mycket snygg klänning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.