ANNONS:

Dags att välja nyårsklänning

nyarsklanningar
Det är dags att börja fundera på nyårskläder. Jag köpte ett par guldiga paljettbyxor från H&M för inte så länge sedan, men hittar jag en nyårsklänning är jag väldigt öppen för att ha det. Här är tre från Nelly som jag tänker testa. Nyårskläder beställer jag den här veckan för att få hem kläderna i god tid före nyår.

Den första är en guldig långklänning från NLY Eve, 799 kr. Långklänning känns mer uppklätt än kortare klänningar och som bonus fryser man mindre. Färger ser helt perfekt ut för mig.

Den blå klänningen med spets och djup v-ringning kommer från Club L, 399 kr. Den ser väldigt fin ut i modellen. Pasar väldigt bra på någon med bredare axlar än höfter, och förlänger dessutom benen genom att midjan sitter högt och det inte syns var benen börjar. Finns också i vinrött. Har funnits i svart men den är slutsåld. Den här blå färgen är inte den bästa för mig men eftersom jag inte har färgen nära ansiktet kombinerat med dunkel belysning på kvällen och mycket nyårsmakeup går det finfint.

Den svartguldiga kommer också från Club L och kostar 299 kr. Enkel och fin modell som passar i många festsammanhang. Jag är ungefär 10 cm kortare än modellen så längden blir som jag vill ha den.

Någon av dessa nyårsklänningar som faller dig i smaken? Om inte finns många fler här.

10 Comments

 1. 16 December 2014 / 12:49

  Så snygga klänningar! Jag gillar verkligen den i mitten:)

 2. 16 December 2014 / 17:12

  Alla är väldigt fina.

 3. 16 December 2014 / 21:02

  Så snydd den guldiga långklänningen är 🙂

 4. 16 December 2014 / 21:02

  snygg ska det givetvis stå iphonen som ändrar 🙂

 5. 16 December 2014 / 22:47

  Vågat och snyggt….Kram Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.