ANNONS:

När senast beställa julklappar?

julklapparsenast
Själv fixade jag de flesta julklapparna i förra veckan men har några kvar att beställa alternativt fixa i butik. Tidigare har det hänt mig varje jul att minst en julklapp inte kommit fram i tid trots att jag beställde den senast angivna dagen. Hittills har jag beställt från bl. a. Toysrus, Lekmer, Skincity och Nelly och jag har då snabbt fått mina paket. Jag har kvar att beställa från Adlibris, Boozt, Eleven och eventuellt också Designonline sedan är jag klar. Jag kommer senast att beställa onsdagen den 17 december oavsett vad shopparna själva anger. Kommer jag på något jag har glömt blir det butik efter detta datum.

Här nedan kommer jag att lista “shopparnas sista datum för beställning” och jag uppdaterar efter hand:
Toysrus 16 december
Lekmer – hittar ingen info
Nelly 20 december
Adlibris – hittar ingen info
Eleven – hittar ingen info
Skincity – hittar ingen info men jag beställde för en vecka sedan och har inte fått paket än så lång tid just nu
Lindex – hittar ingen info
H&M – hittar ingen info
Boozt 21 december
MQ – hittar ingen info

2 Comments

  1. 15 December 2014 / 10:34

    Adlibris säger 22/12 som sista beställningsdatum. Men precis som du så litar jag inte riktigt på butikernas uppgifter.

    • 17 December 2014 / 21:36

      Precis, de vill ju sälja så länge som möjligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.